Cautare

2213 de rezultate pentru "carnagiui in sediul" (4.16 secunde)
In acest scop se infiinteaza trei noi societati comerciale, avand ca obiect principal de activitate furnizarea energiei electrice (cod CAEN 4013): ... SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Transilvania-Nord" SA, cu sediul la Cluj.
Intre subiectele dezvoltate s-au numarat prezentarea realizarilor agriculturii judetului Constanta in primul semestru al anului 2007, situatia despagubirilor acordate ca urmare a secetei excesive care s-a inregistrat in judet, politici privind realizarea culturilor de toamna, grau, orz, orzoaica de toamna, rapita dar si alte culturi, inclusiv subventii ce se vor acorda de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pentru infiintarea acestor culturi.
Angajatorii spanioli vor fi prezenti, in perioada 28-30 noiembrie, la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) pentru a selecta galateni care doresc sa munceasca intr-una dintre cele 9 meserii puse la dispozitie strainilor.
100 de comisari ai Garzii de Mediu din intreaga tara, membri ai Sindicatului National al Garzii de Mediu, vor picheta azi, timp de doua ore, sediul central al institutiei din Bucuresti.
10 persoane au fost selectionate ieri pentru a munci in Spania in meseriile de sofer de camion, macelar si lucrator in carmangerie.
Potentialii cumparatori, care au cumparat dosarul de prezentare, atat pentru licitatia din data de 21 noiembrie, cat si pentru licitatia actuala, vor depune la sediul Termoelectrica, in plic sigilat, documentele de participare pana pe 17 decembrie, ora 15, acesta fiind termenul de decadere.
O delegatie formata din participantii la seminarul regional privind interzicerea sistemelor anti-vegetative folosite la nave- seminar care se desfasoara in aceste zile la Hotelul Malibu din statiunea Mamaia in organizarea IMO si a ANR- au vizitat ieri Portul Constanta.
O delegatie formata din participantii la seminarul regional privind interzicerea sistemelor anti-vegetative folosite la nave- seminar care se desfasoara in aceste zile la Hotelul Malibu din statiunea Mamaia in organizarea IMO si a ANR- au vizitat ieri Portul Constanta.
La sediul Primariei Galati a fost parafat, ieri dimineata, contractul privitor la reabilitarea sistemului de apa potabila din fonduri ISPA.
Lia Valendorfean, reprezentanta ADR N-V, informeaza ca este vorba de un centru de informare specializat, finantat de Comisia Europeana si parte a Retelei de Centre Europe Direct, existente in toate statele-membre UE.
Astfel, toate caietele de sarcini pot fi procurate de la sediul Directiei - Biroul Implementare Mecanism Economic - din Constanta, incepand cu 5 martie, iar data limita de depunere a ofertelor este 25 martie.
Agricultorii au incheiat protestele organizate, ieri, in Capitala, dupa ce au depus un memoriu la Guvern cu solicitarile lor, anuntand ca asteapta din partea autoritatilor sa-i cheme la discutii in vederea gasirii unor solutii de rezolvare a problemelor lor.
Garda Financiara Constanta a reusit sa stopeze activitatea evazionista a trei societati fantoma care au prejudiciat in numai cateva luni bugetul de stat cu peste 2,1 milioane lei.
Comisia Europeana a trimis Romaniei o scrisoare de avertizare - insemnand prima etapa a procedurii privind incalcarea tratatului de aderare - prin care solicita informatii asupra normelor de supraimpozitare a dividendelor platite actionarilor nerezidenti comparativ cu cele platite rezidentilor, informeaza un comunicat al forului european.Scrisoarea de somare adresata Romaniei se refera la impozitarea dividendelor platite catre societati cu resedinta in alte state UE sau in tari Spatiul Economic European (SEE).
In urma modificarii legilor Registrului Comertului, societatile pe actiuni, societatile in comandita pe actiuni, societatile cu raspunderea limitata - persoane juridice romane etc.
La sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta a avut loc ieri, 5 iunie a.c., incepand cu ora 11.00, festivitatea oficiala pentru marcarea Zilei Mondiale a Mediului, la care au participat oficialitati ale judetului precum si parteneri si colaboratori.
Liderii FSS Metarom Galati afirma ca liderii Sindicatului Solidaritatea folosesc tot felul de tertipuri pentru a-i impiedica pe unii dintre membrii lor sa se retraga din sindicat, acestia neavand unde sa depuna cererile in acest sens.
Romanii sunt cotati rau platnici nu doar in cazul in care trebuie sa isi plateasca creditele la banci, ci si in relatiile cu partenerii straini, fie pentru plata unor comenzi, piese, aparate sau instalatii achizitionate prin contracte, fie pentru sevicii de orice natura.
Este una din putinele dati in care statul mai smulge ceva de la mafia evazionistilor, acestia actionand in marea majoritate a cazurilor prin firme fantoma, situatie in care prejudiciile sunt imposibil de recuperat.
Pretul de pornire a fost fixat la 1.886.448 de lei In baza Ordonantei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, Directia Generala a Finantelor Bihor face cunoscut ca pe 8 august, la ora 10:00, in Oradea, la sediul DGFP Bihor - str.
google-analytics.com